DIENSTEN

SPECIALIST IN DUURZAME VERLICHTING

Wij hebben ervaring met allerlei merken armaturen en lichtbronnen in verscheidene omstandigheden. Denk onder andere aan ziekenhuizen, kantoren, zorginstellingen, winkels, fabrieken, sporthallen en zwembaden. Ook zijn wij bekend met werken onder speciale omstandigheden zoals in "stof-arme" ruimten en operatiekamers.

VAN RUTH GROEPSVERVANGING IS GESPECIALISEERD IN:

De lichtbron van heden en de toekomst. Enkele voordelen van LED zijn energiebesparingen tot 75%, weinig warmte-ontwikkeling, een levensduur van 30.000 tot 75.000 branduren, eenvoudig te dimmen en geschikt voor in koude- en van temperatuur wisselende ruimtes. Het is niet de vraag of het eens allemaal LED verlichting zal zijn maar wanneer.
LEES MEER
Het remplaceren van terreinverlichting behoort ook tot onze standaard werkzaamheden. Buiten het remplaceren van de convensionele lichtbronnen is er momenteel ook in LED veel verkrijgbaar. Ook bij terreinverlichting is het dikwijls gewenst de armaturen en hun afschermingen te reinigen. Als wij het terrein verlaten brandt elke lamp.
LEES MEER

NOODVERLICHTING

Zeker ook noodverlichting heeft aandacht nodig. Bij convensionele noodverlichtingsarmaturen dienen regelmatig de lampen te worden vervangen en de accupack's te worden getest op hun functioneren. Het dient aanbeveling deze accupack's eens in de 4 of 5 jaar te vernieuwen.

LEES MEER

REINIGEN

Het kan soms wenselijk zijn de armatuurafschermingen te reinigen, met name bij reflectoren van zogenaamde "trogarmaturen". Deze komen veel voor in fabrieksruimten. Afhankelijk van de vervuiling kan reiniging van voornoemde reflectoren bijdragen tot een hogere lichtopbrengst.

LEES MEER
Het is ook mogelijk de werkzaamheden voor het monteren van lichtlijnen bij ons onder te brengen. Dit kan met name interessant zijn voor de grotere installatiebedrijven. Hiervoor hebben wij in het verleden ook bij grote projecten armaturen ingelegd en/of gemonteerd.
LEES MEER

VRAGEN

Mocht U vragen hebben met betrekking op de inhoud van deze website, bel gerust. Ook voor technische vragen over armaturen en/of lichtbronnen. Wij hebben geen pagina's gemaakt met technische specificaties omdat men die al weet of niet interessant vindt en deze toch met regelmaat wijzigen (lees verbeteren).